Rózsafüzér a családokért

Értékelés:
(1 szavazat)
Ahogy Szent II. János Pál pápa írta „imádságot sürget korunk egyik kritikus területe: a család, melyet elméletileg és gyakorlatilag egyre erősebben támadnak bomlasztó erők”. Ezt magunk is tapasztaljuk, ezért a családgondozási munkacsoport a Zsámbéki Egyházközség családjainak egységéért közös rózsafüzér imádságot indít el. Célunk, hogy naponta imádkozzunk rózsafüzért Egyházközségünk minden egyes családjáért, különösen a krízisben, veszélyben lévőkért, nehézségekkel, bajokkal küzdőkért, hogy családjaink egysége megerősödjön, helyreálljon, és egyre tökéletesebb szeretetben éljenek egymással.
 
Szeretettel hívjuk a testvéreket és családokat, hogy imádkozzunk családjaink egységért naponta egy tized rózsafüzért. Ahogy szent pápánk írta a „rózsafüzér a család imádsága is, és imádság a családért is. Korábban különösen is kedves imádsága volt a keresztény családoknak, és bizonyosan ápolta bennük a közösséget.”
 
Rózsafüzér a családokért imádkozásunk 2016. június 5-én vasárnap indul. Mindenki, aki vállalja, hogy családjaink egységért naponta imádkozik egy tized rózsafüzért, kérjük, írja be magát egy titokhoz. A titokra a következő linken:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ag9dTsVn8EL_Rfy6y63LlB50RLlOYeJVi2X7UqdK_xw/edit?ts=574de6d4#gid=0 és a templomban kitett lapon is lehet jelentkezni. Ahhoz, hogy Egyházközségünk – mint közösség – minden nap egy teljes rózsafüzért imádkozzon el az szükséges, hogy minden titokra legyen jelentkező. Természetesen egy titkot vállalhatnak többen is. Ne korlátozzon senkit, ha nem ismeri a rózsafüzér imádságot, a szándék és az imádság menete az alábbi linken olvasható.
 
Június 5-én mindenki az általa elvállalt titokkal kezdi a rózsafüzér imádságot, és húsz héten keresztül minden vasárnap a soron következő titokra lép. Így egy titkot egy hétig, vasárnaptól szombatig imádkozunk. Igyekszünk az aktuális titok leosztást minden alkalommal kitenni a templomban, illetve a fenti linken is elérhetővé tesszük folyamatosan, hogy mindannyian mindig a ránk jutó megfelelő titkot imádkozzuk.
Megjelent: 2512 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned